Anmeldelser

 • Kursus i digital markedsføring

  Tak for et fantastisk kursus! Jeg fik masser af nyttig information og værktøjer, som jeg kan bruge i mit nuværende erhverv. Det blev præsenteret tydeligt med en god blanding af tekst og videoer, samt eksempler for at konkretisere øvelserne. Opdelingen af kurset var i mange mindre kapitler, hvilket gjorde det mere overskueligt og lettere at komme igennem. Jeg fik hurtig feedback, når jeg havde spørgsmål, hvilket gjorde, at det slet ikke var et problem, at kurset var online.

  Vera
 • Kursus i digital markedsføring

  Tak for et lærerigt kursus! Kurset var både bredt og dybdegående! Jeg satte pris på, at kurset kombinerede praktiske øvelser med teoretiske blokke. Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre!

  Hannah
 • Kursus i digital markedsføring

  Kan varmt anbefale det! Jeg er super tilfreds med uddannelsen i digital markedsføring. Kurset var omfattende og informativt. Det gav mig både overblik over de vigtigste områder inden for digital markedsføring, samtidig med at jeg som studerende stadig kunne dykke ned i hvert enkelt område. Kurset hjalp mig med at få job inden for digital markedsføring, inden jeg havde afsluttet kurset. Jeg har lært utroligt meget og vil sandsynligvis tage flere uddannelser på Nordic Tech efterhånden.

  Love
 • Kursus i digital markedsføring

  Godt og lærerigt kursus! Virkelig brugbar information og jeg har fået værktøjer, som jeg vil tage med mig. Ekstra plus for at du forklarer både i video og tekst.

  Matilda Fröst
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg er utroligt glad for at have taget kurset i digital markedsføring på Nordic Tech Institute. Formatet på kurset var meget let at følge med i med en perfekt blanding af videoer, pop-quizzer og øvelsesopgaver, som tillod en at praktisere den viden man fik. Under kurset dukkede der en række forskellige ideer op om, hvordan vi kan forbedre vores produkt og præsentationen af den online. Selv havde jeg ikke tidligere haft meget erfaring inden for markedsføring, især ikke digital markedsføring, men jeg lærte så meget, og jeg havde det rent faktisk sjovt med at lære det. Nu er jeg ivrig efter at anvende alle teknikkerne og taktikkerne, for jeg tror virkelig på at de vil have en effekt! Jeg kan varmt anbefale kurserne fra Nordic Tech Institute.

  William Fellbom
 • Kursus i digital markedsføring

  God bredde. Jeg kan lide bredden i uddannelsen og muligheden for at læse i ens eget tempo. Jeg kan også lide den hurtige respons fra kursusansvarlig ved spørgsmål. Det eneste minus, jeg kan give kurset, er baggrundsmusikken i videomaterialet. Jeg har tinnitus og har svært ved at høre, når der forekommer baggrundsstøj, så dette bør I fjerne helt eller give kursusdeltageren mulighed for at slukke for det. Mega fedt at man har adgang til materialet for evigt.

  Kristoffer
 • Kursus i digital markedsføring

  Tak for et interessant og givende kursus! Jeg er vildt glad for at kunne deltage i et kursus i digital markedsføring, selvom jeg arbejder fuldtid. Det at kurset var online og at jeg selv kunne planlægge min tid til studierne, har gjort det meget lettere for mig.

  Julia S
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg er rigtig tilfreds med kurset, som dækkede alle de områder, jeg var interesseret i. God struktur med både video, tekst samt test og opgaver efter hver sektion. Jeg er meget tilfreds og vil fortsætte med at bruge materialet i min professionelle rolle samt investere i flere kurser hos jer!

  Robin Hedblom, Selldorado
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg har nydt at studere digital markedsføring hos jer, da jeg har kunnet studere i mit eget tempo og helt online, hvilket er en fordel, når man samtidig har en fuldtidsstilling ved siden af. Det er også en stor fordel at have adgang til materialet efter kurset, da man ikke kan huske alt uden at have brugt det i praksis. Tak for et godt kursus!

  Emilia
 • Kursus i digital markedsføring

  Digital markedsføring - Et omfattende kursus, der gav mig meget viden på kort tid. Øvelserne var meget grundige og gav en grundig forståelse.

  Trine
 • Kursus i digital markedsføring

  Godt og lærerigt kursus med gode vilkår. Andre steder har man adgang til kurset i et år, men her har man adgang til kurset på ubegrænset tid. De ansvarlige for kurset er rigtig venlige og imødekommende.

  Roland Hällgren
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset var godt og sjovt samt meget lærerigt.

  Daniel Stanic
 • Kursus i digital markedsføring

  Meget tilfreds! Jeg har i de seneste uger taget kurset i Digital Markedsføring og er meget tilfreds! Opbygningen, hvor videoer og læsning skiftes og også imellem opgaver og quizzer, fungerede rigtig godt for mig. Uddannelsen dækkede også flere forskellige områder inden for digital markedsføring og giver en masse værktøjer og tips til at blive endnu dygtigere i sin rolle. Kan varmt anbefales!

  Marielle Sandmark
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset var virkelig nyttigt og godt, jeg lærte mange nye ting, og har tænkt mig at komme tilbage og læse kurset flere gange.

  Aladdin T
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk godt kursus, som grundigt dækker alle aspekter inden for digital markedsføring på en let og forståelig måde. Det er super med de tilhørende videoer og tekster, som supplerer hinanden rigtig godt og også gode øvelsesopgaver. Jeg føler, at jeg har et solidt fundament at stå på efter uddannelsen er omme, og jeg elsker, at jeg altid kan vende tilbage til kurset når som helst, hvis der er noget, jeg gerne vil læse op på igen.

  Ebba
 • Kursus i digital markedsføring

  Et omfattende kursus, der tilbyder dig som studerende mulighed for at dykke dybt ned i emnet, så meget som du ønsker - Jeg købte kurset i digital markedsføring primært for at holde mig opdateret med det nyeste inden for områder som webanalyse, SEO, SEM, paid-social, display osv. Det har fungeret som et forberedende kursus for mig og har givet mig mulighed for at få det bedste ud af den erhvervsuddannelse inden for digital markedsføring, som jeg snart har afsluttet. Kurset har en meget klar struktur, hvilket også har fungeret som et encyklopædi under min studieperiode, og alle links til yderligere information, som det tilbyder, har været værdifulde. Simon Myringer har altid været hurtig til at svare på mine spørgsmål via e-mail de få gange, jeg har bedt om hjælp.

  Eva Hollner
 • Kursus i digital markedsføring

  Super godt! - Kurset var super godt! Det var perfekt for mig, som arbejder samtidigt, da jeg kunne gennemføre det i mit eget tempo. Kurset giver en gennemgang af hele området omkring digital markedsføring og indeholder mange konkrete tips. Jeg kan godt lide, at man lærer de praktiske ting, f.eks. hvordan man opretter forskellige annoncekonti, hvordan man gennemfører en søgeordsanalyse osv. Man får også oprigtigt gode skabeloner at bruge.

  Madeleine
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg synes kurset var godt, jeg vidste allerede meget før, men der var helt sikkert noget nyt. For mig var det vigtigste, hvordan man gør det i praksis. Men det teoretiske var også godt.

  Anton Wesséus
 • Kursus i digital markedsføring

  Tak for et super godt kursus! Meget lærerigt.

  Markus Eriksson
 • Kursus i digital markedsføring

  Ganske enkelt, det er et godt kursus med opdateret information. Det er godt at holde hovedet skarpt, og jeg synes det er godt at kunne gå tilbage til kursusmaterialet og bygge på hukommelsen. Man glemmer jo ting en gang imellem, fordi man ikke arbejder med hver del af digital markedsføring. Så det er godt at have for at blive mindet om tingene. Tusind tak!

  Lukas Ørtengren, ATG
 • Kursus i digital markedsføring

  Det er et grundigt og solidt kursus i digital markedsføring. Der er en god blanding af tekst og video gennemgang. Selvom jeg har arbejdet med digital markedsføring før, var det fantastisk at kunne dykke ned i allerede kendte områder og lære nyt om områder, som var ukendte for mig. Jeg har fået meget ny viden med mig fra kurset. Det er virkelig godt, at man har fortsat adgang til portalen efter kurset er afsluttet, så man kan gå tilbage og repetere. Jeg kan varmt anbefale kurset!

  Karin Winblad
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg valgte at tage kurset i Digital Markedsføring, fordi jeg ønskede at få mere viden, inden jeg begynder at søge job. Jeg synes, at kurset dækkede helheden og det vigtigste, som man har brug for at kende i de forskellige områder. Opsætningen med både instruktionsvideoer og selvstudie i ens eget tempo var virkelig godt for mig. Jeg læste kurset ret intensivt i træk, men hvis man var langsommere, tror jeg, man ville have haft brug for at repetere mere inden prøven. Der var mange forkortelser og ting, man skulle holde styr på for at forstå og følge med. Men det er godt, at man kan gå tilbage og læse igen om de ting, man ikke husker. Jeg værdsætter også alle de ekstra links, tips og materialer, som man ikke ville have kendt til, hvis man ikke havde taget kurset. Jeg kan absolut anbefale kurset i Digital Markedsføring, hvis man ønsker at få lidt viden om branchen. Men hvis man vil specialisere sig i et bestemt emne, bør man tage et separat kursus til det. Jeg er virkelig tilfreds, og godt arbejde med kurset!

  Josefin Thors
 • Kursus i digital markedsføring

  Et rigtig god kursus, der både dækker emnet digital markedsføring dybt og bredt. Det jeg værdsatte mest, var de praktiske øvelser og den klare fokus på, hvordan man virkelig kan øge sin digitale tilstedeværelse på en systematisk måde. Dette kursus anbefales varmt, hvis du vil lære mere om digital markedsføring såsom SEM, SEO og sociale medier.

  Anna
 • Kursus i digital markedsføring

  Som ny selvstændig erhvervsdrivende med meget at lære inden for markedsføring var det her kursus fantastisk! Det dækkede det meste med ordentlige forklaringer og konkrete eksempler. Det jeg nok værdsatte mest, var at man selv efter at have afsluttet kurset, har adgang til materialet, så man i sit arbejde fortsat kan gå tilbage og gentage det, når det blir nødvendigt. Meget tilfreds med kurset!

  Lina Karlsson
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg synes, kurset har været lærerigt og utroligt indholdsrigt, samtidig med at det er let at følge og planlægge opbygningen selv. Det har passet perfekt til mig, så jeg har kunnet tage kuset samtidigt med at have et job ved siden af. Man får også hele tiden muligheder for at dykke dybere ned i emnerne, men det er også frivilligt, hvilket har været guld værd, især da man har adgang til materialet selv efter kurset er afsluttet. Det er trygt at vide, at man altid kan gå tilbage og friske sin hukommelse op eller vælge at fordybe sig i et emne, når det er nødvendigt. Det har været til stor hjælp, at kurset er så pædagogisk opbygget, med små quizzer undervejs for at se, hvor man ligger, og med både videoer og tekst, der supplerer hinanden på en super god måde! Et kursus, som jeg virkelig kan anbefale!

  Ellinore Løvgren Hallin
 • Kursus i digital markedsføring

  Dette kursus var så meget bedre end hvad jeg havde forventet. Kursusmaterialet var tydeligt opdelt og let at følge med i. Alle emner havde også quizzer og øvelsesopgaver, hvor man let kunne teste sine evner og se om man havde forstået indholdet. Et rigtig grundigt kursus inden for digital markedsføring, med gode tips til arbejdslivet. Men det absolut bedste ved kurset var, at man kunne gøre det i sit eget tempo. Kan varmt anbefale det!

  Medina Fikic
 • Kursus i digital markedsføring

  Før jeg tilmeldte mig dette kursus, læste jeg alle anmeldelserne, og der var ikke et eneste negativt ord - kun positive anmeldelser. Jeg husker at have tænkt "kan et kursus virkelig være så godt?". Svaret er JA! Det ER så godt som alle siger, og fortjener alle de ros det får. Kursets indhold havde alt, hvad jeg efterspurgte, og Simon Myringer er en utroligt dygtig og pædagogisk kursusleder. At kunne gennemføre kurset helt i sit eget tempo uden deadlines er et stort plus, især for mig, der arbejder fuldtid. Kan varmt anbefale dette kursus!

  Nadine Lind
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg tænkte længe over, hvor jeg skulle studere for at få en god forståelse af digital markedsføring. I sidste ende var Nordic Tech Institute et klart valg for mig. Man får adgang til en vidensbank, der er uvurderlig. Når man køber kurset, har man adgang til det hele livet, og kurset opdateres hele tiden, hvilket er guld værd i en så foranderlig branche. Derudover får man værktøjer til selv at kunne fortsætte med at udvikle sig inden for de forskellige områder. Det er let at følge med, selvom der er meget information, når Simon pædagogisk beskriver alle dele af markedsføring i videoformat. Jeg vil anbefale det til dig, der er helt ny inden for markedsføring, men også til dig, der ønsker at udvikle dine færdigheder.

  Emanuel Gustafzon
 • Kursus i digital markedsføring

  Virkelig godt kursus! Det indeholder alle de væsentlige dele, man har brug for, så man kan komme i gang med og arbejde med digital markedsføring. Kurset har god struktur, og kurslederen Simon Myringer er dygtig til at undervise. Man får både praktiske færdigheder i forskellige digitale markedsføringsværktøjer såvel som teoretisk markedsføringsviden. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at fordybe sig i digital markedsføring.

  Oskar Thomasson
 • Kursus i digital markedsføring

  Gennemtænkt uddannelse, der dækker mange områder inden for digital markedsføring. Selvom jeg tidligere har brugt flere af værktøjerne, åbnede kurset mine øjne for nye muligheder. Mange tak for en interessant, oplysende og givende uddannelse med smart markedsføring, som de fleste brancher kan have gavn af!

  Philip Ståhlgren, Event Center Knock ’em Down
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg har arbejdet med marketing i lang tid, men havde brug for at genopfriske mine digitale færdigheder og fandt denne uddannelse ved et tilfælde. Rigtig glad for det! Kurset har en god struktur og er let at forstå og følge. Sætter pris på, at det er fjernundervisning, og at du kan komme igennem forløbet i dit eget tempo. Kan varmt anbefale det!

  Emelie Johansson Thørner
 • Kursus i digital markedsføring

  Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for meget, meget godt materiale. Jeg købte dit kursus i digital markedsføring for et par måneder siden, og det har alt, hvad jeg beder om. Har tidligere jaget rundt på Youtube osv. men det er så dejligt endelig at have alt samlet ét sted. 10/10 indtil videre!

  Olof Lennartsson Vassmar
 • Kursus i digital markedsføring

  Dette kursus har været hver en krone værd. En perfekt uddannelse for dig, der ønsker at dykke dybt ned i alt relateret til digital markedsføring! Det bedste af det hele har egentlig været, at der ikke er nogen deadline. Du kan virkelig tage det i dit eget tempo, du styrer selv tempoet. For en der arbejder fuldtid, har dette været perfekt at pusle med om aftenen. Simon har som kursusleder været utrolig lærerig og opbygningen af ​​forløbet har været let at følge i. Det er opbygget i overskuelige kapitler med tekst og videoer til hvert område samt forskellige øvelser til at teste din viden. Vil helt sikkert bruge materialet, når det bliver nødvendigt i fremtiden. Kan varmt anbefale kurset til alle der er nysgerrige efter at lære mere om digital markedsføring, du bliver ikke skuffet!

  Andrea Jansson
 • Kursus i digital markedsføring

  Et rigtig spændende kursus med alt det nødvendige indhold! Du lærer virkelig det grundlæggende i al digital markedsføring på relativ kort tid. Jeg synes, kurset har en god struktur, som gør det meget nemt at komme igennem materialet på egen hånd... Med hjælp fra Simon selvfølgelig! Vil klart anbefale kurset til alle, der har lyst til at starte med digital markedsføring.

  Nils Person
 • Kursus i digital markedsføring

  Tak for et rigtig godt kursus, over forventning

  Emelie
 • Kursus i digital markedsføring

  Rigtig godt kursus, som indeholder alt hvad du overhovedet kan få brug for indenfor digital markedsføring, og mulighed for at studere i dit eget tempo

  Jarmo Koskimäki
 • Kursus i digital markedsføring

  Har for nylig gennemført kurset Digital markedsføring remote via Nordic Tech Institute. Kurset guides enkelt og nemt af kursusleder Simon Myringer, som tager dig igennem de forskellige dele via videoer og hjælpsomme tekststykker, hvor hvert emne bliver forklaret nærmere. Jeg må sige, at det var et nyttigt kursus for mig, som var ret grøn i faget. Det er et kursus jeg anbefaler alle at investere i for at få et godt indblik i digital markedsføring.

  Therese
 • Kursus i digital markedsføring

  Tak for et godt kursus, som jeg fik rigtig meget glæde af. Det er også et stort plus, at du til enhver tid har adgang til kurset, så du kan vende tilbage til forskellige afsnit og bruge kurset som videnskilde. Et godt koncept, som jeg sætter stor pris på.

  Anna-Karin Sagvall
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset har virkelig hjulpet mig i mit job som salgschef til at forstå mekanismerne bag vores digitale markedsføring og til at kunne analysere på et dybere niveau. Kursusmaterialet er klart og kortfattet og blandet med brugbare og sjove øvelser. Kan varmt anbefales!

  Susanne Morandini
 • Kursus i digital markedsføring

  Kan varmt anbefales. Jeg har tidligere arbejdet med et afgrænset område indenfor digital markedsføring og følte, at jeg havde et relativt stort videnshul at udfylde. Til det formål fungerede kurset i Digital marketing på Nordic Tech Institute perfekt. Jeg fik et værdifuldt og omfattende indblik i alle de store dele... og så noget til. Vejleder Simon deler mange gode tips, fortæller om "best practice" for værktøjer samt det overordnede arbejde og viser eksempler fra sin egen virksomhed. Kurset består hovedsageligt af omfattende tekst- og videomateriale, og hvis der opstår spørgsmål, får du hurtigt svar fra Simon via chat eller mail. Sidst men ikke mindst vil jeg gerne understrege, at adgangen til studiematerialet er ubegrænset. På den måde har jeg en digital manual at henvise til og læne mig op ad, når jeg skal gøre dette "for alvor". Varmt anbefalet.

  Jesper E
 • Kursus i digital markedsføring

  Opbygningen af ​​dette kursus er utrolig fleksibelt, selvom det foregår på afstand. Jeg kan godt lide, at du får tips til, hvor du kan fordybe dig endnu mere i bestemte fag, og at du får adgang til kursusmaterialet, selv efter kursets afslutning. Prikken over i'et er, at kursusmaterialet holdes up to date.

  Virginia K
 • Kursus i digital markedsføring

  Et meget interessant og sjovt kursus. Jeg synes, at det er pædagogisk lagt op og er forståeligt trods min uvidenhed.

  Marie
 • Kursus i digital markedsføring

  Mange tak, 5/5! Jeg vil gerne takke dig for et rigtig godt kursus, hvor jeg tager værdifulde færdigheder med mig, som jeg umiddelbart kan bygge ind i min virksomhed. Giver kurset min varmeste anbefaling!

  Staffan
 • Kursus i digital markedsføring

  Rigtig god, bred og givende uddannelse. Det gav mig en dyb forståelse af det digitale landskab og god information om, hvor jeg kan fordybe mig endnu mere, hvis jeg vil. Jeg vil helt sikkert også gå videre med et af de andre kurser.

  Simon
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset har været enormt lærerigt og givende! Rigtig godt layout og indhold. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at lære mere om digital markedsføring!

  Frida Lundberg
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset i digital markedsføring gav mig lige det, jeg ønskede. Dybde i områder, som jeg tidligere berørte på overfladen i mit arbejde som marketingsmedarbejder, har nu givet øget viden og tillid til området. Kursuslederen er klog, tydelig og inspirerende i sin måde at undervise på. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre.

  Clara Callmeryd, Sälj & Marknadsansvarig Sky Hotel Apartments
 • Kursus i digital markedsføring

  Anbefaler dette kursus til alle, der er interesseret i digital markedsføring. Kurset er tilpasset både dem, der har et form for fundament inden for markedsføring, men også til dem, der aldrig har studeret det før. I mit tilfælde var det første gang jeg læste et kursus i marketing og jeg er super tilfreds! Meget lærerigt, praktisk og god forberedelse til arbejdslivet!

  Katarina P
 • Kursus i digital markedsføring

  Digital Marketing er en suveræn uddannelse for mig, der arbejdede sideløbende med kurset, rigtig godt selv at kunne styre tempoet. Rigtig godt layout og solidt kursusmateriale, der føles aktuelt. Vil helt sikkert bruge kursusmaterialet ved behov fremover, se det som en opslagsbog. Tak Simon & Co

  Eva F
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset har været til stort hjælp både under min uddannelse, men også efter, hvor jeg skulle tilbage for at genopfriske min hukommelse. Den har alle de dele, du har brug for, opdelt på en enkel og lærerig måde.

  Hanna T
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset har været top nice!

  Malin
 • Kursus i digital markedsføring

  5/5

  Joakim
 • Kursus i digital markedsføring

  Rigtig godt kursus! Det indeholdte det meste af det, du skal lære for at arbejde med digital markedsføring. Simon er meget overskuelig og lærerig, hvilket gør forløbet nemt at tage fat på selv for mig, der ikke har arbejdet med markedsføring før. Kan varmt anbefale kurset!!

  Camilla Eriksson
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk vidensbank. Har haft stor gavn af den vidensbank og jeg bruger den som guide allerede nu i mit arbejde, da du kan gå tilbage og nemt finde den information, du leder efter.

  Emma
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk kursus til at komme i gang med digital markedsføring. Jeg studerede digital markedsføring på afstand sideløbende med mit almindelige job og kunne bruge kurset allerede på dag 1. Kurset er meget grundlæggende og på det helt rigtige niveau, hvis en som mig ikke havde nogen forkundskaber udover en brændende interesse for digital markedsføring. Vil få stor glæde af dette i fremtiden! Der var også en masse information og referencer, hvis du kunne tænke dig at dykke dybere ned i nogle af kursets dele, hvilket jeg absolut vil gøre. Varmt anbefalet!

  Helena
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk kursus! detaljeret indhold for hver del og klare instruktioner. Helt perfekt vil jeg sige!

  Madeleine Avermalm
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk til iværksættere! Som iværksætter har dette kursus været yderst nyttigt. Den blander teoretiske elementer med praktiske dele og øvelser, som jeg har kunnet tilpasse tilbage til min virksomhed. Ser allerede resultater. Kan varmt anbefale kurset!

  Andreas S
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk kursus i digital markedsføring! Hvis du kun ønsker at tage et kursus i digital markedsføring – vælg dette! Pædagogisk og enkelt opbygget i kapitler med tekst og videoer. Det var utrolig brugbart og gik i dybden med det meste, du har brug for at vide. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse.

  Lena
 • Kursus i digital markedsføring

  Fantastisk kursus i digital markedsføring. En meget brugbar uddannelse, der giver en god blanding af teori og praksis. Læreren forklarer enkelt og struktureret. Jeg har længe ledt efter en uddannelse, der dækker lidt af hvert, men stadig grundlæggende. Så kan varmt anbefale denne uddannelse.

  Jenny
 • Kursus i digital markedsføring

  Tøv ikke - tilmeld dig med det samme! En utrolig brugbar uddannelse, der giver en teoretisk forståelse og praktisk viden. Mange af øvelserne kan bruges som trin-for-trin guides i mit daglige arbejde. Hver en øre værd. Kom så igang!

  Sarah
 • Kursus i digital markedsføring

  Rigtig godt kursus! Simon er meget tydelig og pædagogisk, hvilket gør forløbet let at tage fat i. Den indeholdte det meste af det, du skal lære for at arbejde med digital markedsføring. Super godt for mig som traditionel marketingsmedarbejder!

  Lisa
 • Kursus i digital markedsføring

  Anbefales! Både grundlæggende undervisning og mere specifikke tips!

  Linda
 • Kursus i digital markedsføring

  Kurset var meget godt struktureret og gjorde det nemt at forstå de forskellige dele af digital marketing, som Simon underviser i på en pædagogisk måde. Kurset er også prisvenligt sammenlignet med andre kurser.

  Kaspar
 • Kursus i digital markedsføring

  Kickstart i digital markedsføring. Hvis du søger solid viden om det digitale landskab, er denne uddannelsen for dig. Let at forstå med skarpe tips, som du virkelig kan bruge i arbejdslivet. Godt for dig, der ønsker at komme i gang og forstå begreber som SEO, SEM, PPC og lignende.

  Mattias
 • Kursus i digital markedsføring

  Topkursus på distancen! Jeg synes, at kurset var nemt at forstå. Det gav mig gode værktøjer og viden til at kunne bruge digital markedsføring privat eller i fremtiden i en virksomhed. Jeg kunne også godt lide, at det var på distance!

  Emma
 • Kursus i digital markedsføring

  Bedste kursus inden for digital markedsføring. Simon er en stjerne inden for digital markedsføring, og hans kursus dækker alt, hvad du har brug for for at lykkes inden for digital markedsføring! Kurset indeholder også en masse tips og information, der vil sætte dig i front, når du træder ud på arbejdsmarkedet.

  Eweline
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg synes, at dette kursus er rigtig godt, fordi man kan tage det i sit eget tempo, kursusmaterialet er let at forstå, og det er markedsorienteret, som jeg har forstået fra andre i branchen. Med dette kursus i min portefølje får jeg en meget hurtig vej ind i digital markedsføring på nutidens marked. Dette har givet mig en dybere forståelse af, hvordan man arbejder med digital markedsføring, både strategisk og taktisk.

  Jonatan
 • Kursus i digital markedsføring

  Jeg fik tippet af en ven, der arbejder på et digitalt markedsføringsbureau, om at tage dette kursus. Jeg fortryder det ikke, det var super! I dag ser jeg på sociale medier og digital reklame med helt andre øjne. Det er vigtigt for mig at forstå, hvor meget arbejde og viden der ligger bag, når jeg skal vælge kanaler til min virksomhed, som jeg arbejder for. Det var også fantastisk, at min virksomhed syntes, at den var så god, at de betalte for den!

  Richard
 • Kursus i digital markedsføring

  Synes det er vildt godt! Det er en ret in-depth trinvis guide. Især hvis man ikke er inde i markedsføring til at starte med. Konklusionen er at det er et virkelig godt kursus!

  Christopher Tørper Grøn
 • Kursus i UX-design

  Tak, Linda, for en rigtig rigtig god kursus! Nem at tage til sig og forstå, og jeg blev meget inspireret til at lære endnu mere. God opbygning med at veksle mellem video, gentagelser i tekst og opgaver. En perfekt kursus for at få grundlæggende viden om UX. Så den får den højeste karakter fra mig. Tak!

  Anna Frødell fra Your Media Crew
 • Kursus i UX-design

  Jeg synes, kurset var meget godt struktureret med mange brugbare tips og materialer fra virkelige arbejdssituationer. Jeg vil virkelig anbefale at tage kurset til dig, der er interesseret i at arbejde med UX, da du får et godt billede af, hvad du kan arbejde med, samt en fantastisk mulighed for at supplere din egen designportefølje.

  Emma Igelstrøm
 • Kursus i UX-design

  Denne kursus har været en øjenåbner, her lærer man virkelig at teste, reflektere, evaluere og teste igen. Jeg føler, at jeg virkelig har udviklet mig som projektleder takket være denne kursus, og jeg vil anvende mange af de metoder, der er angivet i kursusset, i forskellige sammenhænge. Dette var klart den bedste kursus, jeg har taget hidtil.

  Kristoffer Johansson
 • Kursus i UX-design

  Dette kursus har været meget sjov og lærerig. Jeg tager en masse gode tips og tricks med mig om forskellige metoder og arbejdsforløb. Jeg ser frem til næste arbejdsprojekt og at kunne anvende alt, hvad jeg har lært, i praksis. Stort tak for denne inspirerende og sjove kursus!

  Filippa Ringqvist, Analytiker
 • Kursus i UX-design

  Rigtig god kursus, også for mig som kravanalytiker. Jeg arbejder ofte tæt sammen med vores UX-designere, og det er vigtigt, at vi forstår hinanden og kan samarbejde godt. Kurset har givet mig forståelse for designprocessen og vigtigheden af hvert trin samt begreber, retningslinjer og principper. Jeg kan stærkt anbefale denne kursus til alle, der arbejder med kundenære spørgsmål og udvikling på forskellige måder. Kurset guider dig gennem designprocessen på en varieret og sjov måde. Arbejdsmetoderne og arbejdsgangen, som kursusset gennemgår, har du gavn af, uanset hvilken rolle du har.

  Anna Flygelholm
 • Kursus i UX-design

  Dette UX-kursus har givet mig meget, som jeg vil have gavn af i mit arbejde som webansvarlig. Især har jeg lært, hvordan jeg kan få bedre indsigt i, hvordan min hjemmeside opleves, og hvordan jeg systematisk kan finde ud af, hvordan brugeroplevelsen kan forbedres. Jeg fik også inspiration til, hvordan jeg kan gøre bedre interviews, hvor vigtigt det er med forskellige perspektiver, hvordan jeg får hjernen i gang før en workshop, og hvordan jeg kan arbejde med feedback. En super kursus, der gav mig et boost med både kompetencer og inspiration simpelthen!

  Mikael Westerlund
 • Kursus i UX-design

  Jeg synes, kursets opbygning er god og giver en sjovere og mere personlig vinkel på UX-design end mange andre bøger, man ellers støder på. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan du altid starter med en video for at forklare formålet, baggrunden og korte anekdoter for at sætte delen i kontekst og fortælle, hvordan du tidligere har arbejdet!

  Niklas Andersson
 • Kurs i copywriting

  Många värdefulla tips som varvas med branschfakta. Kursen Copywriting på distans håller vad den lovar och ger en välfylld verktygslåda som hjälp på din väg in i reklam- och kommunikationsbranschen. Många värdefulla tips varvas med branschfakta och praktiska övningar. Kursen ger bra insikt i vad som förväntas av mig i rollen som copywriter och beskriver även tydligt andra relaterade roller i framtida arbetsteam... Rekommenderar varmt som ett första steg i karriären som copywriter.

  Viviana Eliasson
 • Kurs i copywriting

  Praktisk kurs med relevant djup! Tycker kursinnehållet har känts väldigt relevant om man jämför med hur de gör på universitetet. Jag tog precis min kandidatexamen i strategisk kommunikation på Umeå Universitet, och även fast upplägget är ganska likt så har er kurs mer praktisk och relevant djup än de teoritunga kurserna universitet erbjuder.

  Yosef Newton
 • Kurs i copywriting

  Lärorik och rolig kurs. En väldigt lärorik och rolig kurs att läsa. Innehåller bra övningar för att komma igång med kreativt skrivande. Många bra exempel att ta inspiration ifrån. Kommer säkerligen att återvända till kursen flera gånger när jag känner att jag behöver komma igång med skrivandet och få fart på fingrarna.

  Molly Nilsson, kommunikatör Sweco
 • Kurs i copywriting

  Alltid gillat att skriva, och nu gillar jag det mer. Jag har alltid gillat att skriva och har velat utveckla det för att få det att passa mitt arbete där jag bland annat arbetar kundkommunikation. ”Copywriting på distans” passade därför mig perfekt då jag kunde kombinera kursen med praktiska tips som jag kunde tillämpa direkt i mitt dagliga arbete. Det är en perfekt grundkurs då man får lära sig mer om vad en copywriter faktiskt gör, vilka egenskaper som krävs och en tydlig rollbeskrivning för tjänsten. Då detta är en ny värld för mig och jag inte hade några direkta förkunskaper så uppskattade jag att man även fick en förståelse för vilket ansvarsområde man har som Copywriter kontra vad en Art Director gör/ansvarar för och hur man vanligtvis arbetar tillsammans. Man fick även konkreta tips på hur man hittar och sätter sin tonalitet på en text samt konsten att hålla sig kort och koncist för att få fram sitt budskap. Kursen gick även igenom vilka jobb och branscher man kan verka inom, vilka som kan vara ens kunder och hur man ska bygga upp sin portfolio som är bra mycket viktigare än man tror. Skulle rekommendera alla som idag är nya i sin roll som Copywriter alternativt för den som är intresserad av en sådan roll att gå denna kurs.

  Helena Redén, Brummer&Partners
 • Kurs i copywriting

  Både grundläggande och djupgående kurs! Sjukt bra kurs i copywriting! Den är både grundläggande och djupgående, och jag känner mig verkligen redo att ta mig an copy-uppgifter nu. Framför allt så blir jag än mer peppad på att börja skriva! Och jag vet nu vad jag kan ta till för knep när jag känner att jag har kört fast och behöver en kreativ push i rätt riktning. Den här kursen har verkligen något för alla! Både marknadsförare som vill bli bättre på att skriva, eller de som har i ambition att verkligen jobba som copywriters! Kanon! Den får fem av fem stjärnor av mig.

  Arvid Wollin
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Godt og interessant kursus! Den indeholdte alt, hvad jeg havde brug for at lære for at arbejde med sociale medier i mit job. Tak!

  Karin
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Kurset var meget lærerigt og sjovt at studere! Kurset er struktureret på en pædagogisk måde og forklarer klart betydningen af markedsføring på sociale medier.

  Kevin Gevert
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Kurset var super godt! Kurset giver en gennemgang af hele området inden for digital markedsføring og indeholder mange konkrete tips. Meget godt!

  VL
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Tydelig og god information. Opdateringen gjorde det også nemmere at følge del for del og få en god oversigt over det, man har gjort indtil videre i kurset. Meget lærerigt.

  Julia Andersen
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Jeg synes, det var en rigtig god kursus for mig, der tidligere har følt mig lidt "lost" inden for disse annonceringsværktøjer. Det gik ikke for hurtigt frem i starten, hvilket var et stort plus. I begyndelsen kunne man skabe lidt genkendelsesværdi, og det steg derefter gradvist og blev mere og mere udfordrende. Dermed var opbygningen et stort plus.

  David
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Jeg synes, det er et fantastisk kursus, I formår virkelig at inkludere meget god information. Jeg har læst en anden onlinekursus i sociale medier, og der manglede jeg blandt andet information om annoncering og al info om Ads Manager, som var supergodt, at I havde med her. Mit største plus: Quizzerne! Alt i alt var det en meget godt struktureret kursus, den fangede min interesse, og alle tips undervejs er noget, der virkelig er blevet hængende. Fantastisk arbejde - og mange tak for en sjov kursus!

  Frida S
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Det første, jeg reagerer på, er kursusets struktur, som jeg synes er helt fantastisk. Jeg læser både Digital Markedsføring og Markedsføring på Sociale Medier. I kursusset Digital Markedsføring læser jeg på den gamle kursusportalens gamle platform, men nu på Markedsføring i Sociale Medier læser jeg på den nye platform. Jeg synes, den gamle platform er god, men den nye platform er endnu bedre. Kursussets struktur i den nye platform er utrolig tydelig og god. Det er nemt at navigere mellem de forskellige dele, hvilket er en enorm fordel, da jeg er en person, der gerne går tilbage til tidligere kapitler og læser igen for ikke at glemme noget. Når det kommer til kursussets indhold, er jeg meget tilfreds. Jeg har ikke tidligere opfattet, at der er så mange forskellige dele inden for Sociale Medier, men blev glædeligt overrasket over, hvor detaljeret kursusset var, og hvor gennemtænkt indholdet i det er. Jeg har lært SÅ meget. Jeg har indset, at der er så meget, man kan gøre for at påvirke sin succes på sociale medier. Min favoritdel i kursusset var helt klart Facebook-annoncer. Det var en af årsagerne til, at jeg valgte at læse dette kursus, og jeg blev IKKE skuffet. Den er meget grundig og lærerig. Mit store interesse for annoncering i kombination med Annas lærerige gennemgange var helt klart en succes. Jeg kunne især godt lide, hvordan hun forklarede kampagnestrukturen på en så enkel måde. Gode visuelle hjælpemidler også, hvilket gjorde det hele meget nemt at forstå.

  Ludvig Neander
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Den overordnede følelse er bare positiv, jeg føler, at jeg har lært nye ting efter hvert afsnit! Jeg kan lide, at siden er mobiltilpasset. Jeg kan godt lide at se videoer, mens jeg sidder i bussen på vej til/fra arbejdet, for eksempel. Jeg kan også godt lide quizen, spørgsmålene er gode og velformulerede. Jeg synes, det er positivt at have en lille spørgerunde på slutningen af afsnittet, så man virkelig indser, hvad man har lært!

  Karina Sarmiento
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Jeg synes, det var et pædagogisk og godt kursus med en god struktur. Jeg værdsatte virkelig, at man kunne følge med i videoklippet både i selve klippet og nedenfor i form af al tekst og billeder.

  Marcus Gerd
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Godt struktureret og tydelig uddannelse. Trods at jeg havde en del tidligere erfaring på området, var selv de mest grundlæggende gennemgange interessante, da der alligevel kunne dukke små detaljer op, jeg ikke tidligere havde reflekteret over. Absolut en værdig uddannelse at tage for den, der har brug for hjælp til at komme i gang med sin annoncering. Ekstra sjovt med de øvelsesmomenter, der er inkluderet i kurset.

  Fredrik Edling
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Et meget lærerigt, spændende og sjovt kursus!

  Nathalie Ek
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Kurset har klare forklaringer og en god blanding af teori og praktiske øvelser. Jeg tog kurset for at eventuelt kunne bruge det til min egen virksomhed eller for at komme ind på en længere uddannelse inden for emnet, og jeg føler, at jeg har fået stor gavn af kurset, uanset hvilken vej det end bliver. Meget hurtig tilbagemelding, hvis der er noget, man undrer sig over.

  Diana
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Tak for et godt kursus! Det får en klar 5'er! For mig blev det som en fordybelse og supplerende til et andet kursus, jeg har læst. Nu forstår jeg helheden og føler mig mere tryg inden for dette område. Natalie forklarer på en god og pædagogisk måde. Et plus er, at jeg kan beholde min login for at kunne gå ind og opfriske hukommelsen i de forskellige dele.

  Mikaela
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  En fantastisk kursus med masser af hands-on-tips. Konkret viden og en vejleder, der altid var tæt på hånden for spørgsmål.

  Therese
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Meget lærerigt kursus! Har fået praktisk viden og gode eksempler, der passer både små og store virksomheder. Føler mig tryg med, hvordan jeg skal tænke i mit arbejde fremad.

  Caroline
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Dette kursus har noget for alle! Natalie giver masser af konkrete tips og værktøjer til at tage arbejdet med sociale medier til næste niveau. Nu er jeg meget bedre til at planlægge, måle og evaluere, hvad vi gør på sociale medier! Jeg er også positivt overrasket over, at Natalie har været så utroligt hjælpsom på e-mail. Tak!

  Julia
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Meget viden! Natalie har tilbudt en kursus, hvor jeg som nybegynder har fået stor forståelse for, hvordan annoncering på sociale medier fungerer. Pædagogisk indhold med konkrete eksempler og supergode forklaringer af begreber. Jeg anbefaler denne kursus til dem, der ønsker at lære mere om, hvordan annoncering på sociale medier kan se ud.

  Alexandra
 • Kursus i markedsføring på sociale medier

  Jeg har fået en større forståelse for, hvordan platformenes algoritmer fungerer, og hvordan man kan tænke for at blive mere synlig og bruge dem til at nå sine mål. Jeg føler mig meget mere sikker nu, når det gælder annoncering på sociale medier. Jeg har også fået værdifuld indsigt i, hvordan man kan planlægge og lede kampagner. Det var noget, vi ikke gik igennem i detaljer under min MKV-uddannelse, så jeg værdsætter, at du gav hands-on-tips!

  Rebecka
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  Jag tycker att kursen har varit bra. Jag har aldrig riktigt orkat sätta mig in i After Effects tidigare för att det har känts så stort och avskräckande, så tyckte det var väldigt skönt med en kurs som började från grunden och tydligt och pedagogiskt visade de olika teknikerna och tog en framåt med övningar och exempel. Jättekul! Känns bra nu att kunna jobba vidare utan att det känns så stort och läskigt. Har redan fått användning av mina nya kunskaper i mitt jobb, vilket var min tanke med det hela från början, så toppen verkligen 🙂 Tack för det!

  Emelie Söderström
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  Innan kursen hade jag bara öppnat After Effects och klickat runt på måfå - nu kan jag enkelt skapa korta filmer och animera illustrationer. Jag gillar verkligen att man kunde titta på instruktionerna om och om igen för att testa saker och fick med mig smidiga arbetssätt. Det jag lärde mig på kursen var direkt applicerbart på mitt arbete och min nya kunskap är grymt uppskattad!

  Josefin, IST Sverige
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  Kursen innehöll tydligt upplägg med pedagogiska moment som förklarade allt steg för steg. Innan trodde jag att After Effects skulle vara alldeles för svårt att lära sig. Tack vare denna kurs kunde jag genomföra den helt efter mitt tempo och tidsram. Nu kan äntligen jag skapa högkvalitativa animeringar som underlättar min vardag som kommunikatör i ett medielandskap som snabbt förändras!

  Maria Narevik, Varbergs Kommun
 • Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

  För mig som har ont om tid var kursen perfekt. After Effects är stort men i kursen lärde jag mig verkligen precis vad jag behöver i programmet för att animera snygga filmer. Nu kan jag snabbt skapa innehåll till sociala medier som ger resultat. Gillar också att jag fick ett tydligare tänk till VARFÖR jag ska göra som jag gör vilket jag inte tänkt på innan. Rekommenderar verkligen kursen för den som vill lära sig grunderna i After Effects på ett tydligt och effektivt sätt utan allt det överflödiga.

  Evelina Thuresson
 • Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

  Superbra kurs! Jag är art director som vill få mer koll på SoMe och produktion av content. Kursen är så himla bra och välgjord.

  Karin
 • Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

  Jag fick jättebra praktiska tips och tricks, förslag på verktyg, källor, sajter och konkreta exempel. Dessutom en bra översikt av arbetet med content-produktion. Extra bonus att man kan titta tillbaka i kursverktyget och friska upp sitt minne vid behov i framtiden. Stort tack för en bra kurs!

  Helena
 • Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

  En superbra kurs med en massa bra mallar!

  Maria E
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Topklasse! Passende mængde information og mulighed for egen udforskning via anbefalede links! Jeg har gennemført kurset "søgemaskineoptimering (SEO)" og elskede opbygningen! Hvert emne inden for kurset blev tydeligt opdelt, og via små tests efter hvert emne blev forståelsen af, hvordan ens læring skred frem, givet. Passende detaljeret indhold med mulighed for egen fordybelse sammen med hurtig og utrolig hjælpsom dialog med Nordic Tech Institute, jeg anbefaler virkelig deres kurser!

  Frida Friberg
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Hvad kan jeg sige om dette kursus i søgemaskineoptimering (SEO)? Det var en god uddannelse, velstruktureret med klare elementer, der var lette at forstå. Absolut en god mulighed både for dem, der er nysgerrige på SEO, og for dem, som mig, der håber at arbejde med søgemaskineoptimering i fremtiden. Der er selvfølgelig ingen perfekte uddannelser, det ville for eksempel have været sjovt med flere videoer med dem, der står for uddannelsen, og måske en mindre indleveringsopgave for at sikre, at man virkelig forstår emnet. Men det er virkelig det lille. For i det store hele er det en fantastisk uddannelse, som jeg kun har haft positive indtryk af, og som nu har gjort mig klar til at tackle SEO-branchen! Stort tak for dette Nordic Tech Institute!

  Andreas Jakobsson
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Lærerigt! Utroligt godt og informativt kursus. God blanding af videoer, tekster, interessante links og øvelser. Helt fantastisk, at man har adgang til materiale for altid! Anbefaler virkelig dette kursus!

  Susanna G
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Et super kursus at tage for alle, der arbejder med SEO! Super godt kursus, der har hjulpet mig med at forstå hele arbejdet med SEO, lige fra analyse, teknisk SEO til indhold og linkbuilding - og meget mere! Indholdsrig tekst, der er let at forstå, samt gode og præcise tilhørende videoer. Gode øvelsesopgaver, der udvider forståelsen, og mange gode tips til de bedste værktøjer at bruge (og hvordan de bruges). Kan varmt anbefale dette kursus! :)

  Ebba
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Tak for et super godt kursus!

  Elin G O
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Jeg synes, SEO-kurset var meget indsigtsfuldt! Jeg har allerede afprøvet flere af metoderne på min egen hjemmeside og set resultater! Tak for et meget godt kursus! Jeg kan varmt anbefale kurset!

  Johannes
 • Kursus i søgemaskineoptimering (SEO)

  Tak for et meget sjovt og givende kursus!

  Katherine
 • Kurs i digital PR

  Kursen digital PR har passat mig perfekt att göra vid sidan av jobb för att utveckla mina kunskaper. Upplägget var en bra blandning av text och video seminarium och efter avslutad kurs har man fortsatt tillgång till portalen för att enkelt kunna gå tillbaka och repetera. Kan varmt rekommendera kursen digital PR!

  Caroline Mjällby
 • Kurs i digital PR

  Jag läste kursen Digital PR eftersom jag tidigare mest hade erfarenhet av traditionell PR, och nu skulle börja jobba mer digitalt. Innehållet i kursen var väl förankrat i dagens medielandskap och jag fick ta del av handfasta tips som går att applicera på flera av de verksamheter och varumärken jag kommer jobba med framöver. Karin som är kursansvarig är också lättillgänglig vid frågor och funderingar. Rekommenderar verkligen kursen till dig som vill vara uppdaterad inom det digitala och vill veta hur du ska komplettera det traditionella PR-arbetet.

  Matilda Danielsson, NoFuzz Media
 • Kurs i digital PR

  Jag har spenderat drygt sju år med att bygga upp ett eget varumärke och även som konsult jobbat med att förvalta andra företags närvaro i sociala medier - därför tänkte jag att ’detta har jag koll på’. Men genom kursen ’Digital PR’ fick jag en oerhört viktig, saklig och strukturerad repetition över hantverket som ligger bakom professionell PR. Jag har fått många aha-upplevelser, handfasta tips och helt ny kunskap över hur man driver kommunikation i det digitala landskapet.

  Magnus Ormestad, Professional Podcaster & Social Media Specialist Husky Productions
 • Kurs i digital PR

  Kursen Digital PR var väldigt lärorik och lätt att hänga med i. Det gav mig en djupare förståelse i PR-arbetet, med fokus på det digitala landskapet. Jag såg denna kurs som ett komplement till min tidigare utbildning och arbeta inom marknadskommunikation och strategi. Jag kan tänk mig att den är minst lika bra för någon annan med mindre erfarenheter. Helt klart värd att gå!

  Rikard Lindholm, Projektledare Familjen Stockholm
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Mycket bra kurs där man lär sig alltifrån detaljer kring innehållsskapande för plattformen till vilka marknadsföringsmetoder som man kan nyttja som marknadsförare.

  Stella Wannberg, Pixel Nordic
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Den ger en jättebra översyn av och inblick i TikTok! Kursen är perfekt för personer som vill lära sig mer om TikTok och komma igång med att skapa videos men också att ur ett företagsperspektiv fundera på vad plattformen kan göra för dig.

  Linnea Westerlund, Astrid Lindgren
 • Kurs i marknadsföring i TikTok

  Mycket bra material, överskådlig och absolut det man behöver för att sätta igång!

  Caroline Blixt, ARAY
 • Kurs i digital idéer och kreativitet

  Gillar att den känns aktuell, bra hänvisningar och informativa länkar. En snygg kurs som passar många, på olika nivåer.

  Olivia Vilhelmsson, Ny-Utexad Från Berghs PR Linje
 • Kurs i digital idéer och kreativitet

  Jättebra att det fanns quiz och interaktion! Bra med både hemma-perspektiv men även användbara plattformar ur ett globalt perspektiv

  Ulrika Sohtell - Senior Account Director, Cordovan Communication
 • Kurs i digital idéer och kreativitet

  Jag känner att jag vill sätta mig med mitt team och skapa idéer nu direkt.

  Kursdeltagare
 • Kurs i displaymarknadsföring och programmatisk annonsering

  Jättebra kurs!

  Caroline U
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Jag tycker kursen har varit väldigt lärorik och pedagogiskt presenterad så jag är väldigt nöjd!

  Victoria
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kursen var pedagogisk med metodiska videoklipp och förklaringar och exempel. Toppenbra!

  Anna Majbro
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Kursen var följsam och gick igenom steg för steg vad man ska börja med och sedan hur man fortsätter efter det. I vårt fall har vi haft svårt att hitta ett bra sätt att hitta rätt sökord, men jag tycker efter kursen att vi har fått ett bra perspektiv på det hela och kan börja sätta oss ner nu och utforma en bra sökordsanalys! Jag tycker även det var väldigt givande med hur viktigt det är med en bra struktur och att det finns olika sätt där man får testa lite vad som passar bäst. Tack för en givande kurs!

  Ellen Hasselqvist
 • Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

  Den här kursen har hjälpt mig få ordning på företagets Google Ads. Alla uppgifter var konkreta och direkt applicerbara i för vår annonsering. Rekommenderar kursen varmt!

  Matilda
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Mycket bra kurs, innehåller allt jag behövde veta i photoshop! Tack!

  Lena M
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Jättebra och grundlig kurs som passar såväl nybörjare som mer rutinerade användare. Ett perfekt sätt att komma igång med programmet.

  Jonathan
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  En genomgående kurs med enormt mycket matnyttig information och praktiska exempel. Emilie är en toppenbra lärare! Tack!

  Maria
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Jättebra kurs!

  Julia A
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Väldigt effektivt sätt att lära sig. Jag som amatör behövde en enkel och lättförståelig ingång till Photoshop och det här var klockrent! Bra och kul med videos och genomtänkta uppgifter.

  Aras
 • Kurs i Adobe Photoshop CC

  Aha-upplevelse! Första gången jag förstod lagerstrukturen och då har jag ändå haft 3-4 personer som försökt hjälpa mig med photoshop i olika projekt. Informationen känns direkt intuitiv och filmerna är väldigt pedagogiska.

  Hedvig A
 • Kurs i Google Analytics 4 och webbanalys

  Jag tyckte att kursen var jättebra, bra med text och visningar, och att man kunde komma enkelt i kontakt med den kursansvariga. Dessutom toppen att man har tillgång till kursen under längre tid så man kan gå tillbaka och kika😊

  Aiki Rillo
 • Kurs i Google Analytics 4 och webbanalys

  Tusen tack för en spännande kurs! Jag ser redan nu nyttan av den och kan lättare följa våra analyser.

  Kati
 • Kurs i att börja frilansa

  Vad jag gillar mest är att oavsett om man bara är nyfiken eller redo att gå all in, men är osäker på vart man ska börja, kan Upbeater.X’s kurs anpassas utifrån ens personliga behov. Jag älskar också att man får allt från inspiration, support, ett nätverk, och konkreta steg-för-steg för att kunna starta sin frilans-karriär.

  Linda Thorin, SEO Specialist
 • Kurs i att börja frilansa

  Tusen tack för allt! Jag är så glad för allt jag har lärt mig och för att jag fick vara del av Upbeater.X. I kursen lärde jag mig mycket och fick mycket inspiration och nya insikter som kommer hjälpa mig att komma igång och jobba som frilansare. Alla föreläsare och coacher var öppna för att dela med sig av sina erfarenheter och det var grymt att också ha tillgång till ett frilansnätverk!

  JUN Wu, graphic & Motion Designer
 • Kurs i att börja frilansa

  Upbeater.X’s kurs i att börja Frilansa är en grymt bra, innehållsrik, och stöttande kurs där jag fick lära mig allt jag behöver veta som bas för min frilans-karriär, samt att jag fick anpassad feedback och support. Kursen har hjälpt mig att förstå alla stegen jag behöver ta för att bygga en lyckad och hållbar frilans-karriär, och jag är supernöjd!

  Lovisa Sjöblad, Business develop & project manager
 • Kurs i att börja frilansa

  Jag kunde inte fått en bättre introduktion till frilans världen. Kursen går igenom allt det man behöver för att komma igång och börja frilansa plus hur man ska tänka strategiskt för att kunna supporta sig själv som frilansare i längden. För mig var det super värdefullt!

  Maggie de la Vega, Brand Designer
 • Kurs i att börja frilansa

  Jag har velat börja frilansa länge, men innan jag tog Upbeater.X kurs kände jag mig mest osäker på hur och vart jag skulle börja, vad som krävdes, och hur jag skulle hantera alla delar av att driva eget. Så jag är så glad att jag gick kursen! Jag har lärt mig super mycket och känner mig mycket mer självsäker och redo att komma igång!

  Kim Nader, Interior Designer
 • Kurs i att börja frilansa

  Upbeater.X har funnits med mig som en trygg partner och tog min frilansar karriär till nya nivåer genom att alltid stå med och upp för mig genom olika komplexa utmaningar, förhandlingar och frågeställningar. Med top of the game coaching, support och rådgivning har vi tillsammans navigerat igenom alla hinder och stormar jag har stött på längs med vägen. Ett powerhouse som håller vägen fri framåt från admin så att jag kan fortsätta överträffa mig själv och fokusera på det jag är bäst på. Upbeater.X är språngbrädan till att börja fakturera 6 siffriga belopp. Ovärderligt. Take my money.

  Nathaniel Esia, freelance executive & Chief Growth Officer
 • Kurs i att börja frilansa

  Jag har frilansat ett tag, men ville förbättra mitt erbjudande och ta min frilans-business till nästa nivå. Så jag signade upp för kursen, något jag inte ångrar! Även om jag redan visste vissa saker, gav kursen mig ett nytt perspektiv på några av de viktigaste sakerna man bör kunna för att lyckas som frilansare. Jag kan inte nog understryka värdet av att ha detta paketerat (tro mig, det hade underlättat extremt mycket när jag satte igång!!). Att få feedback och input på sitt arbete är också guld värt!

  Eloise Steen, Google Ads Specialist
 • Kurs i att börja frilansa

  Det är så coolt att det finns en kurs i att börja frilansa! Jag har lärt mig jättemycket när det kommer till hur man bör tänka på frilans som en business och karriär. Det har hjälpt mig planera och strukturera mitt arbete både för mig själv, t.ex. genom att sätta mål och en plan för att nå dem, men också hur jag kan jobba aktivt för att få nya kunder att bli intresserade av att jobba med mig.

  Michaela Baxter, freelance CoS (Chief of Staff)

Kontakt os

Nordic Tech Institute | Simon Myringer AB | [email protected] | Org. nr. 559216-4197 | Bondegatan 3d, 116 23, Stockholm`